رهبران فردا

یا چالش رهبری نسل جدید
سال: ۱۴۰۲
دسته بندی: رهبری
مکان: خانه اندیشه ورزان

چالش های رهبری در ارتباط با نسل جدید

دهه هشتادی ها، نسل زد یا هر اسم دیگری که روی این نسل جدید بگذارید، این نسل قسمت عمده ای از ورودی های جدید بازار کار راتشکیل می دهد و هر رهبر سازمانی ای دیر یا زود با این نسل در ارتباط خواهد بود.

تفاوت های نسل ها مساله جدیدی نیست و حداقل در یک قرن گذشته هر نسلی انگیزه ها و ویژگی های متفاوتی از نسل های گذشته داشته است و سعی کرده است نقش خود را بر برگه تاریخ بشریت ثبت کند.

ولی این نسل جدید اهمیت بیشتری در فضای امروز دارد. چه از این منظر که به هر حال الان داریم مساله را بررسی می کنیم و «نسل جدید» فعلی هستند، و چه از این منظر که تفاوت های آن با نسل قبلی بزرگتر از تفاوت های نسل های قبل تر است.

این مساله در یک سال گذشته تبدیل به یک موضوع مطالعاتی برای من شد که به کمک گروهی از همکاران مورد خاص رهبری این نسل را بررسی کردم و یافته هایم را در یک همایش به اسم رهبران فردا به اشتراک گذاشتم که ارائه آن را در اینجا نشر می دهم.

حداقل برند قابل ارائه چیست؟

امروز اینجا جمع شدیم تا در مورد رهبری صحبت کنیم. ولی این یک رویداد عمومی در حوزه رهبری نیست و هدفمون این نیست که کلیات موضوع رهبری رو تو کسب و کارها و سازمان ها بررسی کنیم. بلکه یک ارائه تخصصی در مورد یک چالش جدید در این حوزه و در اشل کلان ترش مدیریت منابع انسانی مطرح شده. نسل Z، دهه هشتادی ها یا هر اسم دیگه ای که روشون می ذارید موضوع بحث امروز ما هستن.

نمی تونن تبدیل به مدیرای خوبی بشن چون فقط رو خودشون متمرکزن.

به اندازه کافی از اعضای این نسل به سنی نرسیدن که در موقعیت های مدیریتی قرار بگیرن تا توانایی های مدیریتی اونها رو بشه بررسی کرد. ولی الان ما داریم اینجا در مورد اینکه چطوری اونها تبدیل به رهبران ارزشمندی برای نسل خودشون و نسل های قبل و بعدش بشن صحبت می کنیم، تبدیل شدن به مدیر خوب که خیلی ساده تره و قطعا با تمرین و تکرار قابل یادگیریه.

برای بزرگترهاشون احترام قائل نیستن.

برای نسل های ما بردار احترام یک طرفه بود. کوچکترها همیشه به بزرگترها احترام قائل بودن. ولی نسل جدید حتی در بچگی هم با احترام بزرگ شده. فقط کافیه به رابطه ای که والدین امروزی با بچه ها دارن نگاه کنید و با دوران کودکی خودمون مقایسه کنید. «بشین سر جات بچه» کلا منسوخ شده، چه تو خونه ها و چه حتی تو مدرسه ها. اینها نسلی هستن که حتی معلم ها و مدیرای مدرسه شون هم باهاشون با احترام برخورد کردن و همیشه این بردار احترام رو دو طرفه دیدن. پس اگه احساس می کنید برای شما احترام قائل نیستن به این معنی هست که فکر می کنن شما براشون احترام قائل نیستید. اینکه توقع احترام داشتن قبل از به دست آوردنش درست هست یا نه چیزی نیست که من و شما بخواییم عوضش کنیم.

علاقه ای به یاد گرفتن از آدم های روبروشون ندارن و اینترنت رو ترجیح می دن.

 

پخش ویدیو

گالری تصاویر